Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen pendrive-okat kapok?

Számunkra fontos adataid biztonságos tárolása. Ezért választottuk a világ egyik legnagyobb adattároló gyártóját, a Silicon-Power-t. Termékeinbe a T03-as (usb2.0) és a J10-es (usb3.0) memóriákat építjük, melyek élettartam garanciával rendelkeznek. A rendelés során kiválaszthatod, hogy a kért dobozba milyen kapacitású és milyen gyors (usb2.0, usb3.0) memóriát építsünk.

Mi történik, ha elromlik a pendrive?

A Silicon-Power pendrive-okra élettartam garancia van, de a rajtuk tárolt adatokra nem vállal garanciát a gyártó. A meghibásodott terméket a gyártó díjmentesen cseréli. A garanciális feltételekről itt olvashatsz bővebben. A biztonságos adattárolás feltétele, hogy adatainkat több, egymástól független adattárolón tároljuk (akár felhő alapú szolgáltatóknál).

Mi a helyzet az Artisjus díjjal?

“Zeneművek, filmek vagy akár irodalmi művek másolása is szabadon megengedett, ha ez kifejezetten magáncélra történik. Ennek ellenértéke az üres hordozó-díj, amelyet az európai gyakorlatnak megfelelően szedünk be többek között a pendrive-ok vagy a mobileszközök gyártóitól.”

Tudom, hogy a fotó-videó készítők falra másznak a témától és jogtalannak tartják az üres adathordozói-díjat, ami ráadásul aránytalanul magas, de sajnos kötelező. Számos weboldal kínálja termékeit az Artisjus díj megfizetése nélkül, mindenféle félremagyarázással és kifogással. Ők mind jogszabályt sértenek az ügyfeleikkel együtt. Mi viszont nem. Minden termékünk a hologramos Artisjus matrica felragasztásával kerül átadásra, mely igazolja az üres adathordozói díj megfizetését. Nézd a jó oldalát: ügyfeleidnek felmásolhatod a pendrive-ra akár az összes aláfestő zenét albumostól következmények nélkül.

Az üres adathordozói díjról itt olvashatsz bővebben.

Mit kell tudnom a lézergravírozásról?

A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel nagyon tartós, jól látható felirat készíthető rendkívüli pontossággal.

A lézer nem tud megjeleníteni színeket, ezt a tervezés során vedd figyelembe. A rendelés során az adott termékhez feltöltheted a gravírozandó grafikát.

Milyen formátumban tölthetem fel a logómat, grafikámat?

Feltölthető fájlkiterjesztések: jpg, psd, png, cdr, pdf. A tervezéshez itt találod a méreteket.

Mennyibe kerül a csomagküldés?

A csomagküldés díja belföldre 1750.- forint, melyet 35.000.-forintot elérő rendelés esetén átvállalunk.

Ha több pendrive-ot rendelek és mindegyikbe ugyanazt a logót szeretném gravíroztatni, akkor minden rendelésemhez külön-külön fel kell töltenem a logót?

Nem kell minden termékhez feltölteni, elég az elsőnél és a rendelés megjegyzésbe beleírni, hogy minden megrendelt termékbe egyformán ugyanazt a logót gravírozzuk.

Nevesített termékeket is fizethetem utánvéttel?

Természetesen a nevesített termékeket is ki lehet fizetni utánvéttel, de az 100.000.- forintot elérő rendelések legyártását csak 50% előleg megfizetése után tudjuk elkezdeni.

Mennyi a minimális rendelés?

Egyedülálló módon nálunk nincs minimális rendelés. Ha egyetlen munkát szeretnél nevesítve átadni, mi akkor is a partnereid vagyunk.

Minden héten rendeljem meg az aktuális esküvői anyaghoz a pendrive-ot? 

Az esküvői munkák általában hónapokkal az esemény előtt le vannak foglalva. Ha a díszdobozba a keresztneveket, dátumot, és a logódat szeretnéd gravírozni, akkor ezek mind olyan információk, melyek hónapokkal korábban adottak. Így előre be tudod szerezni a nevesített pendrive-okat és dobozokat (35.000.- forintot elérő rendeléseket díjmentesen szállítjuk).