Miért Elitpendrive?

 

  • mert sokat dolgoztál a fotó-videó anyaggal, add át ízlésesen!
  • mert időtálló, innovatív és különleges!
  • mert élettartam garanciával rendelkező Silicon Power drive-okat forgalmazunk!
  • mert a lézergravírozáshoz közvetlenül feltöltheted a fájlokat, így egyedi és névre szólóan tudod átadni munkáidat!

Miért pont a Crea-Case DVD-tok?

A választék minden alkalomhoz megfelel, legyen az születésnap, esküvő vagy épp céges fotóanyag. Könnyen és gyorsan megszemélyesíthető, csak rá kell ragasztani a borítóra a mellékelt kétoldalas öntapadóval egy képet. Akár három lemez is belefér, ha nagy mennyiségű fotót kell átadnom.
A kivitelezés tökéletes, nincs kifolyt ragasztó, ferde vágás… minden tok egyedileg csomagolva, a felhasználásig védve van.
A rendelésnél nincs mennyiségi korlát, akár egy-egy darabot is rendelhetek, ha épp úgy tartja kedvem, egy-két napon belül mindig hozza a futár.

Meggyőződésem, hogy gondos munkát csak igényesen szabad átadni. És a megrendelőim? Elégetten hümmögnek… ők is értékelik a minőséget.

Csak ajánlani tudom…

Vári Dénes fotós
varidenes.hu

Az euroweddingfilm csapata 20 éves televíziós tapasztalattal a háta mögött mindig is adott a minoségre, ennek köszönhetoen lett az index.hu által meghirdetett versenyen “Az év esküvoi videója” gyoztese 2012-ben!

“A felvételek elkészítésénél és a vágásnál is mindig nagy hangsúlyt fektetünk a minoségre, hogy megrendeloink mindig a legjobbat kapják, ezért az sem mindegy, hogy milyen csomagolásban adjuk át az elkészült esküvoi DVD-ket. Ezért választottuk a Crea-Case Kft. termékeit, amelyek eddig nem okoztak csalódást. Bátran ajánljuk minden fotós, videós szolgáltatónak a Crea-Case Kft. által gyártott DVD tokokat!”

Az euroweddingfilm csapata
www.euroweddingfilm.com

“Mindig nagy fejtörést okozott a DVD tok elkészítése. Amikor megkaptam az elso e-mail-t kicsit elgondolkoztam és megrendeltem. Az ügyfeleim maximálisan elégedettek nemcsak a tartalommal, de a külsovel is.
Külön tetszenek a letöltheto sablonok is. A kiszolgálás is nagyon ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom a Crea-Case Kft-t.”
Lovas Hajnalka
“Azonnal lecsaptunk a Crea-Case-re, amikor megkaptuk az elso hírlevelet, mert régóta várt terméket gyártanak kituno színvonalon, megfizetheto áron. Az ügyfeleink maximálisan elégedettek, öröm kézbe venni a dvd lemezeket, amiknek nem csak a tartalma, de “ruhája” is minoségi és büszkén vállalható lett. Nekünk kiváló tapasztalataink vannak a céggel, akik elsorangú ügyfélkezelésükkel gyoztek meg minket igazán. Csak ajánlani tudom a csapatot mindenkinek!”

Dunai Mihály stúdióvezeto
ÁlomKlip.hu- Esküvoi Film

“Nagy gondot fordítok arra, hogy az általam átadott esküvoi fotóanyag tartalmát és minoségét tekintve egyaránt igényes legyen. Mint fényképész tisztában vagyok vele, hogy megrendeloim az átadott anyag minoségérol — és rólam — a kezükbe adott termék alapján ítélnek. Ennek fontos eleme a csomagolás. Az ember ezen a ponton elsikálhatja magát a további ajánlásokat illetoen, és a muanyag tokot nem igazán éreztem igényes megoldásnak, borítókép, grafika ide, vagy oda. A kész fotóanyag DVD-n történo átadására azonban az elmúlt években nem találtam olyan megoldást, amely tartósan megoldotta volna a szerény igényeket kielégíto muanyag tok kiváltásának problémáját. A Crea – Case Kft. által forgalmazott DVD tok azonban — legnagyobb megelégedésemre — megoldást kínál erre. A gyártás minosége, a kiszállítás, és a csomagolás sem hagy kívánni valót maga után. Egy menyasszony (bocsánat, ifjú feleség) arcán egyértelmuen látszik, amikor végigsimít a borító felületén, hogy nem talmi dolgot, hanem minoségi terméket tart a kezében. Zoli! Köszönöm a “kéretlen” emailt! :-)”

Érczi László
esküvoi fotós