Miért Elitpendrive?

  • mert sokat dolgoztál a fotó-videó anyaggal, add át ízlésesen!
  • mert időtálló, innovatív és különleges!
  • mert élettartam garanciával rendelkező Silicon Power drive-okat forgalmazunk!
  • mert a lézergravírozáshoz közvetlenül feltöltheted a fájlokat, így egyedi és névre szólóan tudod átadni munkáidat!

Miért pont Elitpendrive?

A választék minden alkalomhoz megfelel, legyen az születésnap, esküvő vagy épp céges fotóanyag. Könnyen és gyorsan megszemélyesíthető, csak rá kell ragasztani a borítóra a mellékelt kétoldalas öntapadóval egy képet. Akár három lemez is belefér, ha nagy mennyiségű fotót kell átadnom.
A kivitelezés tökéletes, nincs kifolyt ragasztó, ferde vágás… minden tok egyedileg csomagolva, a felhasználásig védve van.
A rendelésnél nincs mennyiségi korlát, akár egy-egy darabot is rendelhetek, ha épp úgy tartja kedvem, egy-két napon belül mindig hozza a futár.

Meggyőződésem, hogy gondos munkát csak igényesen szabad átadni. És a megrendelőim? Elégetten hümmögnek… ők is értékelik a minőséget.

Csak ajánlani tudom…

Vári Dénes fotós
varidenes.hu

Az euroweddingfilm csapata 20 éves televíziós tapasztalattal a háta mögött mindig is adott a minőségre, ennek köszönhetően lett az index.hu által meghirdetett versenyen “Az év esküvői videója” győztese 2012-ben!

“A felvételek elkészítésénél és a vágásnál is mindig nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, hogy megrendelőink mindig a legjobbat kapják, ezért az sem mindegy, hogy milyen csomagolásban adjuk át az elkészült esküvői anyagot. Ezért választottuk az Elitpendrive termékeit, amelyek eddig nem okoztak csalódást. Bátran ajánljuk minden fotós, videós szolgáltatónak!

Az euroweddingfilm csapata
www.euroweddingfilm.com

“Mindig nagy fejtörést okozott a pendrive tok elkészítése. Amikor megkaptam az első e-mail-t kicsit elgondolkoztam és megrendeltem. Az ügyfeleim maximálisan elégedettek nemcsak a tartalommal, de a külsővel is.
Külön tetszenek a letölthető sablonok is. A kiszolgálás is nagyon ügyfél centrikus. Csak ajánlani tudom az Elitpendrive-ot.”
Lovas Hajnalka
“Azonnal lecsaptunk az Elitpendrive termékeire, amikor megkaptuk az első hírlevelet, mert régóta várt terméket gyártanak kitűnő színvonalon, megfizethető áron. Az ügyfeleink maximálisan elégedettek, öröm kézbe venni a dvd és pendrive tokokat, amiknek nem csak a tartalma, de “ruhája” is minőségi és büszkén vállalható lett. Nekünk kiváló tapasztalataink vannak a céggel, akik elsőrangú ügyfél kezelésükkel győztek meg minket igazán. Csak ajánlani tudom a csapatot mindenkinek!”

Dunai Mihály stúdióvezető
ÁlomKlip.hu- Esküvoi Film

“Nagy gondot fordítok arra, hogy az általam átadott esküvői fotóanyag tartalmát és minőségét tekintve egyaránt igényes legyen. Mint fényképész tisztában vagyok vele, hogy megrendelőim az átadott anyag minőségéről — és rólam — a kezükbe adott termék alapján ítélnek. Ennek fontos eleme a csomagolás. Az ember ezen a ponton elsikálhatja magát a további ajánlásokat illetően, és a műanyag tokot nem igazán éreztem igényes megoldásnak, borítókép, grafika ide, vagy oda. A kész fotóanyag DVD-n vagy pendrive-on történő átadására azonban az elmúlt években nem találtam olyan megoldást, amely tartósan megoldotta volna a szerény igényeket kielégítő műanyag tok kiváltásának problémáját. Az Elitpendrive által forgalmazott tokok azonban — legnagyobb megelégedésemre — megoldást kínálnak erre. A gyártás minősége, a kiszállítás, és a csomagolás sem hagy kívánni valót maga után. Egy menyasszony (bocsánat, ifjú feleség) arcán egyértelműen látszik, amikor végigsimít a borító felületén, hogy nem talmi dolgot, hanem minőségi terméket tart a kezében. Zoli! Köszönöm a “kéretlen” emailt! :-)”

Érczi László
esküvői fotós